Wandobject of soft sculpture

Een 2d wandobject of een soft sculpture kan in overleg met u gemaakt kan worden. Na een verkennend gesprek wordt er een contract opgemaakt met afspraken. U heeft dan na enige tijd een uniek werk in huis!

Herinneringsbundels

Als een bijzonder persoon je ontvalt wil je graag de herinnering levend houden. Naast het bekijken van foto's en film wil ik graag een extra dimensie mogelijk maken door het maken van een herinneringsbundel.
Van favoriete kleding die je zelf uitzoekt maak ik kostbare herinneringen met voorwerpen die je steeds weer vast kan houden. Er zijn diverse mogelijkheden voor speciale stofbewerking.

Het maken van een bundel begint met een gesprek. We bespreken dan welke vorm de bundel krijgt en wat er aan liefdevolle voorwerpen in opgeborgen gaan worden.

De prijs van een bundel verschilt door de objecten die erin komen en de mate van versiering en afwerking, maar begint bij 600,-

herinneringsbundel

herinnering

 Fragment

Ook een "fragment" als 2 D wandobject is mogelijk. Dit is een werkstuk waarbij met een foto een abstract werk gemaakt wordt.